Krijg meer - betaal minder

Bestel bij ons speelgoed en bespaar zonder in te boeten op véél en verschillend speelgoed voor je kind. Op die manier treedt verveling minder snel op en puilt de speelgoedkast niet uit.

Met 1 box per maand bespaar je als ouder al 41% per jaar op speelgoedbudget!

1 box per maand: bespaar 41% per jaar!

1 box per 2 maanden: bespaar 48% per jaar!

1 box per 3 maanden: bespaar 55% per jaar!

Percentages gebaseerd op de gemiddelde jaarlijkse uitgave aan speelgoed door Vlaamse gezinnen (€ 401,67)
Bron: BPR (2011)

Duurzaam en ecologisch

Omdat we willen dat jouw kind opgroeit onder de beste omstandigheden, is het milieu voor ons zeer belangrijk! Naast het plezier van het spelen nu, houden we ook rekening met de toekomst van jouw kind. We kiezen daarom énkel voor houten speelgoed dat een minimale impact heeft op het klimaat. We selecteren ons speelgoed ook zo dat het een lange levensduur heeft én makkelijk in onderhoud is!

Daarnaast groeit de speelgoedberg op zolder niet meer zodra je kind het speelgoed ontgroeid is, maar is met ons systeem minder speelgoed nodig, wat het door ons (beoogde) effect op het klimaat ook versterkt.

We leveren trouwens ook al het speelgoed in een milieuvriendelijke box (bij ons geen karton of plastic!) én op een zo ecologisch mogelijke manier: Via (bak)fiets, te voet… alles gebeurt zo milieuvriendelijk mogelijk!

Educatief en op maat

We zorgen er voor dat alle boxen zorgvuldig zijn samengesteld door de experten waar we mee samen werken. Ons expertiseteam bestaat uit pedagogen, kleuterleerkrachten, jonge ouders en een kinderpsycholoog. Op die manier bevat elke box speelgoed dat de vaardigheden stimuleert die specifiek verbonden zijn aan de ontwikkelingsfase van jouw kind. Ons speelgoed draagt bij tot betere concentratie, motorische ontwikkeling, fantasie, ruimtelijk inzicht en zoveel meer.

Meer tijd

Aangezien we al het speelgoed aan huis leveren en ophalen én we de extra, tijdrovende, uitstappen richting speelgoedwinkel verminderen, hebben jullie als ouder méér tijd. Meer tijd om te spelen met je kind, meer tijd om te doen wat je gelukkig maakt!

We leveren al het speelgoed trouwens in een leuke verpakking, de ervaring van jouw kind staat bij ons steeds centraal!

Voor een betere wereld

In onze strijd voor een duurzame wereld schenken we jaarlijks een deel van ons speelgoed aan kansarme kinderen in zowel België als in het buitenland. Hiervoor werken we onder andere samen met Joyful Learning. Zo strijden we tegen de overproductie van ecologisch onverantwoord speelgoed én bieden we deze kinderen ook een kans op een speelse en leerrijke opvoeding waar we allen recht op hebben.

Ook jouw oude speelgoed is trouwens van harte welkom! Je kan het steeds doneren door het aan onze bezorgers mee te geven als ze je Toyalot box komen afleveren of inwisselen.Wij garanderen dat het een ander kind minstens even gelukkig zal maken als jouw kind was toen het zijn speelgoed kreeg!

100% hygiënisch

We beseffen bij Toyalot dat je als ouder erg begaan bent met de gezondheid van je kind. Dat zijn wij ook!
Bij elke wissel van box komt al het speelgoed éérst terug bij ons, waar het gecontroleerd wordt op schade (veiligheid voor alles!) en daarna professioneel en hygiënisch gereinigd wordt met ecologisch verantwoorde producten die efficiënte verwijdering van bacteriën garanderen.
Pas daarna kan het speelgoed terug in onze rekken belanden.

Voor we het van onze rekken naar een nieuwe box verplaatsen, wordt het speelgoed trouwens nogmaals gecheckt én opnieuw gereinigd.

Zo hoef je als ouder niet in te zitten met de gezondheid van je kind maar kan je je kind zonder zorgen laten spelen met het prachtige speelgoed uit onze box.