Toyalot is een unieke meerwaarde voor jouw event! Ons concept stelt de ouders in staat om zonder zorgen van het event te kunnen genieten. Daarnaast krijgen ook de kinderen een onvergetelijke dag. Samen met ons team van experten stellen wij een kids corner samen die perfect aansluit bij de noden van jouw doelpubliek. Lees hieronder alvast enkele voordelen!

Heb je interesse of wens je iets meer informatie te verkrijgen? Vul dan het formulier onderaan de pagina in en we nemen snel contact met je op.

Waarom Toyalot?

Wij werken samen met een team van opgeleide animatoren, waardoor we de kinderen de beste zorg en begeleiding geven. Met Toyalot staat niets een dag vol leuke spelen en veel plezier nog in de weg!

Toyalot is de toegevoegde waarde voor jouw event. Dankzij ons concept hoeven ouders geen oppas meer te regelen voor de allerkleinsten. Bovendien kunnen ze zonder zorgen genieten. Wij ontfermen ons met onze leuke play corner over de kids.

Toyalot gebruikt enkel duurzaam houten speelgoed. Daarnaast zijn onze spelen ook educatief en dragen ze bij aan de ontwikkeling van het kind. Onze play corner wordt ook altijd opgesteld in samenspraak met onze experten. Op die manier garanderen we een top ervaring voor zowel ouder als kind.

Neem contact op


[mc4wp_checkbox]