Hallo en welkom op de blog van Toyalot. Leuk dat je even rond kijkt op deze blog. Ik zal mijzelf even voorstellen.

Ik ben Jolien. Ik zit in mijn laatste jaar kleuteronderwijs aan Howest te Brugge. Als kleuterjuf vind ik spelen heel belangrijk of je nu een kind of een volwassene bent, iedereen moet kunnen spelen. Zelf probeer ik altijd mee te spelen in de klas. Want ik merk als je meespeelt met een kind leer je ze ook beter kennen en kan je ze beter observeren, je leert ook sneller de sterke en zwakkere punten kennen van het kind.

Doordat ik in mijn laatste jaar zit hoort daar natuurlijk een bachelorproef bij. Mijn bachelorproef gaat over het bedrijf Toyalot. Toyalot is een jong bedrijf die nog heel veel kan groeien. Het is een bedrijf die zich inzet voor het milieu en voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Zij werken dan ook vooral met houten en duurzaam speelgoed. Omdat dit speelgoed voor sommige gezinnen te duur is heeft Toyalot de perfecte oplossing gevonden. Bij hen kan je educatief en duurzaam speelgoed huren. Dit is voor gezinnen, maar ook voor scholen en bedrijven.

In mijn bachelorproef heb ik onderzocht wat het nut is van spelen en hoe ouders hier een rol in kunnen zijn. Samen met Toyalot ontwikkelde ik deze blog. Op deze blog kunnen ouders, leerkrachten, enz. terecht voor tips en uitleg over het jonge kind en het speelgoed voor het kind. Maar hier kan je ook meer te weten komen over het bedrijf Toyalot en als je met vragen zit aarzel dan niet om ons te contacteren.